Cassidy: Vi har det bra på vei
نوشته شده توسط : abc

Boston Bruins finner forskjellige måter å vinne i løpet av de siste fire spillene. Boston åpnet januar med en seier mot Chicago Blackhawks i 2019 Winter Classic på Notre Dame Stadium, og har cruised til seire mot Calgary Flames og Buffalo Sabres. Slitasje Boston Bruins Drakt, John Tavares, Andreas Johnsson og Igor Ozhiganov scoret også for vertene. Chris Wagner og David Backes scoret, Tuukka Rask stoppet 31 skudd og Boston Bruins slo Buffalo Sabers 2-1 Saturday Night for sin fjerde rette seier.

Mange av de 17.565 som deltok på Causeway Street var på sitt plass da Chris Wagner ga Bruins 'en 1-0 ledelse klokken 10:10 i den første perioden. Rask gjorde også en fin hanske stopp på Jeff Skinner's backhander fra kanten av crease sent på den andre. Bære hockey drakt, gjorde han også en høyre-pause stopp på Skinner nært bud tidlig i tredje. Bruins Cassidy, Bruins trener, sa at forsvareren Charlie McAvoy, som savnet sin femte rette med en skade på kroppen, burde komme tilbake til treningen denne uken. "[Vi] prøver å sette et rekord i år for ufordelte mål i TD Garden," Cassidy spøkte postgame. "Vi har det bra på vei."